lørdag 6. oktober 2007

ByLAN 2007 - En liten stemningsrapport!


Bildet er av "AleDuFFo"


Trøttheten siger inn, men bråket og alle rundt seg, gjør det vanskelig å sovne. Spill-konkurransene gjør at folk må planlegge disse oppe- og nedetidene. En hiver kanskje inn på en flaske med Bawls eller Battery for å våkne litt til en av spill-konkurransene. En våkner kanskje også litt av de tidvise brølene som kommer, hvorfor det blir brølt, vet en ikke - men en brøler med likevel! Maten - som som oftest er usunn her - blir solgt mye av i kiosken - som ligger ved inngangen til Arenum (hallen hvor LAN-et holdes). Gåturen bort til kiosken og toalettet - som ligger ti meter lengre vekk enn kiosken - er så å si den eneste mosjonen LAN-erne får. Det blir ganske hett med ~1000 PC-er som kjører konstant, så det må luftes en del - om ikke, vil de fleste her dø av oksygenmangel.

Det er mye som skjer på scenen og - både compo og foredrag. Spente tilskuere sitter og følger med på foredrag, og noen heier på kamerater som deltar i compo. Her er det også mye jubling - faktisk jubling der en vet grunnen til at det jubles!

ByLAN er absolutt et sted for datainteresserte bergensere - og andre tilreisende - så om dette virker kult, bør du absolutt ta turen neste år! For deg som lurer på hvordan det ser ut her - sjekk denne "touren" jeg lagde!

Skjermdump


Bidrag fra dr. Cheese.
Bildet er 1280x1024.

Jeg arbeider med video til democompoen, hører Beethoven, snakker på MSN, og leser til engelskprøve om Nord-Irland, du kan se på smilet mitt i webcamsamtalen at jeg bare stooorkoser meg =P

Deadline Compo1 utsatt med hele 12 ekstra timer!

Vi ønsker oss flere stemningsrapporter fra dere, og derfor utsetter vi innleveringsfristen til i kveld kl.24.00 (same deadline som HiBcompo2).
Stå på!

Deadline1 - 2t

Få men veldige gode innlegg så langt folkens!
Men for å være ærlige, forventet litt mer "fighting". Er problemet at oppgavene er for vanskelige, eller er det fordi de første bidragene er totale uslåelige?! ;)
Stå på videre!
Hilsen - Compoarrangørene

Ironisk stemningsrapport fra ByLAN 2007 / ByLAN promo


"LAN er ikke bare fryd og gammen"

Jeg lagde denne filmen i dag i samarbeid med min venn Jarle. Vi brukte seriøst over 7 timer på denne.. håper det er ok at at jeg sender den inn både som stemningsrapport og som ByLAN promo.. ( for å øke vinnersjanse ^^ )

Natt på ByLAN 2007



denne beskriver stemningen klokken 7 om morgenen ganske greit =)