lørdag 6. oktober 2007

ByLAN 2007 - En liten stemningsrapport!


Bildet er av "AleDuFFo"


Trøttheten siger inn, men bråket og alle rundt seg, gjør det vanskelig å sovne. Spill-konkurransene gjør at folk må planlegge disse oppe- og nedetidene. En hiver kanskje inn på en flaske med Bawls eller Battery for å våkne litt til en av spill-konkurransene. En våkner kanskje også litt av de tidvise brølene som kommer, hvorfor det blir brølt, vet en ikke - men en brøler med likevel! Maten - som som oftest er usunn her - blir solgt mye av i kiosken - som ligger ved inngangen til Arenum (hallen hvor LAN-et holdes). Gåturen bort til kiosken og toalettet - som ligger ti meter lengre vekk enn kiosken - er så å si den eneste mosjonen LAN-erne får. Det blir ganske hett med ~1000 PC-er som kjører konstant, så det må luftes en del - om ikke, vil de fleste her dø av oksygenmangel.

Det er mye som skjer på scenen og - både compo og foredrag. Spente tilskuere sitter og følger med på foredrag, og noen heier på kamerater som deltar i compo. Her er det også mye jubling - faktisk jubling der en vet grunnen til at det jubles!

ByLAN er absolutt et sted for datainteresserte bergensere - og andre tilreisende - så om dette virker kult, bør du absolutt ta turen neste år! For deg som lurer på hvordan det ser ut her - sjekk denne "touren" jeg lagde!

1 kommentar:

Jaha sa...

Denne burde jo faktisk vinne begge compoene!! Godt be skerevet om hvordan det er på bylan i tillegg er det en film som viser hvordan det ser ut. Denne viser også de som ikke kom i år hvordan det er!

De andre bidragene viser lite synes jeg!

Forresten ganske dårlig av hib og ikke få mer en 3 innlegg!!